Hundeposer – vælg bevidst!

Hundeposer – vælg bevidst!

Alle hundeejere kender det sure job, det er at samle efterladenskaberne fra vores firbenede venner op på en gåtur. Det er måske ikke en af de lækreste sider ved at have hund. Men ikke destro mindre skal det jo gøres. For miljøets, og for andre medmenneskers skyld. De fleste har sikkert prøvet at være uopmærksom et kort øjeblik på fortovet, og dermed lige komme til at sætte foden et uheldigt sted, hvor en ukendt hunds ejer LIGE har glemt det med hundeposerne. Ja, følelsen eller lugten er ikke den fedeste.

Hundeposer er altså en nødvendig del ved det at have hund. Mange bruger ofte supermarkedets kedelige sorte poser som hurtigt bindes om snoren i farten på vej ud af døren. Men hvorfor ikke gøre lidt mere ud af det ? Det gør gåturen til en meget bedre oplevelse.

Petlux.dk er nu blevet forhandlere af Earth Rated Hundeposer, der laves af genbrugsmaterialer. Desuden er alt emballage også lavet af genbrugsmaterialer. Det giver hundeejeren en enestående mulighed for at være en smule mere miljøbevidst i det daglige uden at bruge en hel masse ekstra ressourcer.

Hundeposerne fra Earth Rated fås med både neutral duft og lavendel duft, hvilket gør hele sanseoplevelsen med efterladenskaberne lidt sjovere. Især hvis der ikke findes en affaldsspand i nærheden.

Earth Rated hundeposer indeholder stoffet EPI, som medvirker til at nedbryde poserne, hvilket ikke findes i almindelige hundeposer.

Til poserne fåes en fin lille dispenser, som gør det muligt at have en hel rulle med, hvilket både gør det nemt altid at have poser med sig, og sparer lufteren tid på vej ud af døren!

Forrige artikel Kæmpe forskelle i kvalitet af kattemad – vælger du det bedste?

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævet felter