Julegaverne klares let med et gavekort fra PetLux

Julegaverne klares let med et gavekort fra PetLux

Julen nærmer sig og for mange kan julegaveshopping være noget af en omgang. Heldigvis har PetLux gjort det let at få styr på julegaverne ved at sælge gavekort, som både kan bruges som betaling på webshop og i vores fysiske butikker og gælder i 2 år. 

Giv et gavekort til en du holder af som har hund eller kat, og lad vedkommende vælge frit mellem alle vores lækre produkter af højeste kvalitet. Hvad enten der er behov for en ny moderne hundeseng som passer ind i et hvert hjem, et kradsebræt til katten i et stilrent design, noget fedt nyt hundelegetøj, et flot nyt halsbånd eller noget helt andet. Mulighederne er mange hos PetLux og der er noget for en hver smag. 

Hos PetLux finder du produkter af yderst høj kvalitet uden skadelige stoffer, mange af dem er bæredygtige og endda økologiske. Alle produkter er nøje udvalgt på baggrund af deres fantastiske kvalitet, renhed, holdbarhed, design mm. 

Gavekortet sendes i fysisk form og kan derfor ikke printes elektronisk. På Petlux.dk tager vi kun imod ordrer på gavekort op til et samlet beløb på DKK 3.000,- Alle bestillinger på gavekort over dette beløb skal foretages i vores fysiske butikker.

Læs mere her om hvordan man får hunden sikkert gennem julen og hvad man skal være opmærksom på.

PetLux ønsker alle en rigtig glædelig og dejlig jul.

Forrige artikel En sikker nytårsaften for din hund eller kat
Næste artikel MUSH Vaisto Cat

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævet felter