Pleje og fodertilskud til hunden når det er bedst

Hundens poter og næse er udsat året rundt grundet forskellige miljøfaktorer. Om vinteren udsættes hunden for kulde, sne, is og vejrsalt der kan give forfrysninger, mens den om sommeren skal stå ansigt til ansigt med brandvarm asfalt der kan give forbrændinger. Både forfrysninger, forbrændinger og generelt tørre og ru trædepoter og næse kan resultere i sår som kan give bakterie- og svampeinfektioner der kan ende i en smertefuld omgang. Hos PetLux mener vi derfor at det er vigtigt at have pote- og næsepleje skrevet sig bag øret som hundeejer, og i den forbindelse kan vi nu præsentere det amerikanske brand Natural Dog Company.

Naturligt og helt uden kemi

Natural Dog Company laver plejeprodukter til hunde og katte af økologiske og 100 % naturlige ingredienser der både er veganske og ikke testet på dyr. Vi synes at alle dyr fortjener det bedste og det synes vi bestemt er tilfældet med disse produkter. 

Plejeprodukter til det hele

Du finder et bredt sortiment af naturlige plejeprodukter fra Natural Dog Company hos PetLux. Blandt andet potevoksen PawTection som beskytter og forebygger mod miljøfaktorer der kan skade poterne, og potecremen Paw Soother der er god til at behandle ødelagte, revnede og tørre poter når skaden er sket.

Derudover snudecremen Snout Soother der beskytter næsen mod sol, udtørring, sprækker og sår, og Skin Soother der virker som en naturlig antibiotisk behandling af hudskader som sår, udslæt, operationssår, kløe mm.

Ydermere findes Wrinkle Balm der er lavet til hunde med mange hudfolder såsom bulldogs. Denne balm virker mod irritation, eksem, bakterie- og svampeinfektioner og andre hudproblemer der opstår mellem hudfolderne.

Fælles for alle produkterne er at de er lavet af naturlige og rene ingredienser såsom planteolier, urter og naturvoks.

Fodertilskud der bidrager til hundens sundhed

Virksomheden står også bag en række fodertilskud til hunde der alle også er lavet på naturlige ingredienser. Serien af fodertilskud består af Probiotic, Multivitamin, Hip & Joint og Skin & Coat.

Probiotic er et tilskud der holder hundens mave og fordøjelsessystem i skak. Produktet indeholder præbiotiske fructooligosaccharider (FOS) som kan hjælpe med at absorbere kalk, jern og andre vigtige mineraler, sammen med en blanding af probiotika der hjælper med at fordøje maden således at maven er i balance. Dette tilskud er derfor ideelt til hunde med en sart mave.

Multivitamin er en daglig vitaminpille til hunde og indeholder and og sødekartofler, C-vitamin, E-vitamin og probiotika. Derudover indeholder dette tilskud også FOS.

Hip & Joint fodertilskud er lavet til at støtte hundens hofter og led og indeholder blandt andet grønlæbet musling der er anti-inflammatorisk og kan hjælpe med at forebygge slidgigt, glucosamin der reducerer smerter i forbindelse med slidgigt samt andre ledsmerter, hævelse og stivhed, MSM (methylsulfonylmethane) og porcin som hjælper til fleksibilitet i leddene. Derudover også lakseolie af vildlaks som gavner immunforsvaret, hjertet, hud og pels.

Skin & Coat er tilskuddet til hunden med en lidt trist pels som kan skyldes hudproblemer, allergi, andre sygdomme, neutralisation mm. Tilskuddet indeholder blandt andet omega-3 fedtsyre der virker antiinflammatorisk og hjælper den tørre og kløende hud. Derudover er der lakseolie i som bidrager til immunforsvaret, huden, hjertet, pelsen og hampfrø som er rige på essentielle fedtsyre og har et højt proteinindhold.

Alle fodertilskuddene er lavet som velsmagende knasende tyggetabletter med god smag, så de er lette at give til selv de mest kræsne hunde. 

Alle hunde uanset race og alder har godt af en hjælpende hånd i form af en god pleje og nogle gode kosttilskud, præcis som vi mennesker.

Relevante produkter