Siccaro – tør hund på 15 min. efter gåtur, jagt eller bad

Siccaro – tør hund på 15 min. efter gåtur, jagt eller bad

Som hundeejer i Danmark kan man ikke komme uden om det våde vejr og vi har alle prøvet at stå med en våd hund efter en gåtur. Skal man bruge et håndklæde til at tage det værste? Skal man lade hunden lufttørre, hvilket kan tage lang tid? Eller skal man ligefrem finde hårtørreren frem? Hvis du ofte kører i bil med din hund eksempelvis til stranden, så kender du også følelsen af at skulle have en våd hund ind i bilen. Har man et bur i bilen kan man minimere omfanget af våd hund over det hele, men hvis ikke kan det være lidt omstændigt med håndklæder og tæpper på bagsædet eller i bagagerummet. Dette ønsker virksomheden Siccaro at gøre op med og har derfor udviklet dækkener, handsker og et tæppe som kan absorbere op til 11 gange sin egen vægt i fugt og tørre din hund næsten 90 % på bare 15 min.

Siccaro har løst problemet ”våd hund”

Siccaro som kan oversættes til ”at tørre” på latin, er en virksomhed som siden 2012 har fremstillet vand- og fugtabsorberende produkter til hunde og heste, på baggrund af den unikke kombination af tekstiler som kaldes Wet2Dry™ teknologi.

Produkterne er designet i Danmark og produceret i EU, hvilket sikrer høj kvalitet og pålidelighed. Siden produkterne er kommet på markedet i landene Danmark, England, Norge, Australien, Holland, Belgien, Luxembourg og Kina, har de været anbefalet af dyrlæger, jægere og hundetrænere. I november sidste år blev et af produkterne fra Siccaro, nemlig Supreme Pro Drying Robe nomineret til en pris for bedste produkt innovation hos Pet Industry Federation.

 

Teknologien bag den unikke tørreevne

Siccaro har udviklet en højabsorberende blanding af viskose tekstiler - Wet2Dry™teknologi, som gør at produkterne kan suge og absorbere op til 11 gange sin egen vægt og samtidig reducere duft, hvilket resulterer i et fænomenalt hurtigt resultat når din hund skal tørres efter gåturen, jagt eller et bad. Faktisk er materialet i stand til at tørre en våd hund 80-90% på bare 15 minutter. Dette varierer selvfølgelig fra pelslængde og tykkelse, men de fleste hunde skulle gerne kunne tørre i samme store omfang. Wet2Dry™ teknologien indeholder ud over sine absorberende egenskaber også fibre som gør materialet elastisk og ekstra holdbart. Ud over at tørre hunden, sørger tørredækkenerne også for at holde din hund varm hvilket er vigtigt efter at hunden har været aktiv. Produkterne holder formen, kan maskinvaskes på 30 grader, kan centrifugeres, tåler tørretumbler og fnugger ikke.

Hvilket Siccaro produkt passer din hund bedst?

Siccaro har forskellige produkter i deres sortiment til våde hunde, blandt andet deres Supreme Pro Drying Robe, Dry Gloves, FlexDogMat og EasyDry Dog Towel som forhandles hos PetLux.

Har du en aktiv jagthund eller er du bare ofte i skoven med din hund, kan et tørredækken være en god løsning til turen hjem. Dækkenet kommer i 7 forskellige størrelser og passer derfor racer lige fra en Chihuahua til en Newfoundlænder. Dækkenet er designet til at sikre optimal bevægelsesfrihed under brug og ud over at tørre hunden, holder dækkenet også hunden varm. Dækkenet er desuden let at påføre hunden, da det kun er én justerbar strop under maven der skal spændes. Det er let at finde den rigtige størrelse tørredækken til din hund. Du skal blot bruge et målebånd og måle fra nakken ned langs ryggen til haleroden. Hunden skal stå op og kigge ligefrem når du måler dens størrelse. Måler din hund eksempelvis 43 cm. skal den bruge en størrelse M. Ligger din hund mellem to størrelser, så vælg den største størrelse.

Hvis du tit får en våd hund ind i bilen kan et FlexDog Mat være en genial løsning til at lægge i bunden af buret. Tæppet kan med fordel også tages med på tur og bruges som normalt hundetæppe, hvis hunden skal have et hvil da det er yderst behageligt at ligge på.

DryGloves og EasyDry Towel er nogle gode hjælpere til hurtig tørring af eksempelvis fugtige hundepoter, ansigt eller mere følsomme områder efter en kortere gåtur eller en tur i haven, til våde poteaftryk på stuegulvet eller aftørring af bilen eller badekar efter vask.  

Så har du en vandhund og er træt af normale håndklæder og at din hund er lang tid om at tørre, så er du og din hund er velkommen i en af PetLux butikkerne hvor i kan se og prøve Siccaro produkterne. Din hund vil med garanti blive glad for at blive holdt tør og varm.

Se mere om produkterne her https://petlux.dk/collections/vad-hund

 

 

Forrige artikel Orbiloc sikkerhedslygte – bliv set i mørket
Næste artikel Giv din hund et trygt sted at sove

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævet felter