Nyt dansk hundefoder fra Valhalla Petfoods

Nyt dansk hundefoder fra Valhalla Petfoods

Nordjyske Valhalla Petfoods er det nye skud på stammen med deres naturlige og sunde danskproducerede hundefoder inspireret af den nordiske natur. Foderet kommer i forskellige varianter, hvor proteinindholdet varierer, fælles er at produkterne er lavet på danske, bæredygtige, økologiske og rene råvarer. Valhalla Petfoods mission er at lave et så rent foder som opfylder alle hundens næringsbehov, hvilket vi må sige de gør. Kvaliteten er i top og der er garanti for et sundt og lækkert foder til hunde i alle aldre, racer og størrelser.

Intet hokus pokus

Valhalla Petfoods stræber efter at være så gennemsigtige som virksomhed som overhovedet muligt, derudover også så bæredygtige som man kan være. De har skåret tingene helt ind til benet for at skåne miljøet, ved blandt andet ikke at have nyhedsbreve, printede brochurer og flyere. Foderet produceres i Nordjylland hvilket betyder at det ikke skal transporteres langvejs fra, som udenlandske produkter, hvorfor C02-udledningen holdes til et minimum. Fødevare- og kødkontrol er lettere at kontrollere i Danmark, og et højt niveau sikres ved Dansk Kvalitetssikring, hvilket betyder at de danske råvarer der bruges til fremstillingen af foderet alle er nøje kontrollerede.

Nordiske og naturlige råvarer når det er bedst

Valhalla Petfoods benytter sig kun af de bedste danske ingredienser, hvor mange af dem er økologiske og bæredygtigt fremstillede. I produkterne er der selvfølgelig ingen konserveringsmidler, GMO’er eller kunstige tilsætningsstoffer, men kun de sunde råvarer som hunden har behov for. På nuværende tidspunkt finder du to forskellige varianter;

  • Fresh Thor der indeholder op til 52 % kød
  • Economy + Thor der indeholder hele 40 % kød, som har en lavere og yderst prisvenlig pris

Kødet i begge varianter er en kombination af fire proteinkilder herunder gris, kylling, æg og laks. Derudover indeholder foderet ingredienser såsom hørfrø, tang, sød kartoffel, lakseolie, glucosamin, chondroitin, æble og hestebønner mm. Altså findes der et hav at sunde ingredienser som alle er med til at give hunden den næring den har behov for til at kunne leve et optimalt liv.

Foder til både de små, de store og til dem i midten

Begge varianter fra Valhalla Petfoods er lavet med henblik på, at alle hunde uanset alder, race, aktivitetsniveau og størrelse skal kunne spise det. Intet er overladt til tilfældighederne da foderet er udviklet i samarbejde med danske dyrlæger således, at de rigtige ingredienser og de rigtige blandingsforhold sikres. Hvad end du vælger den ene eller den anden variant får du altså et sundt og korrekt foder til din hund som ikke kun gavner din hund, men også miljøet samt dansk produktion og det danske erhvervsliv. Har du en hund med helbredsmæssige udfordringer såsom allergi eller mave-tarmproblemer anbefaler PetLux altid at du spørger din dyrlæge til råds om valg af foder.

Forrige artikel Forebyg dyrlægeskræk
Næste artikel Ny hvalp i familien

Skriv en kommentar

Vær opmærksom på, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres

* Påkrævet felter