PetLux er stolt samarbejdspartner med flere forskellige virksomheder. Fælles for vores samarbejdspartnere er, at de alle værner om omsorg for dyrene, gode og rolige rammer, kvalitet og et højt professionelt niveau. For PetLux er det vigtigt at vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere, hvilket vi kan 100 procent og vil til hver en tid henvise til de forskellige virksomheder.

Hundeforstand i Ringsted ejes og drives af Janne Vendelbo og tilbyder både hundepension i og hundetræning i grønne omgivelser. Hundepensionen har plads til 7 hunde og tilbyder en rolig, kærlig og stressfri atmosfære. Hvis din hund(e) er i pension hos hundeforstand, tilbydes træning under opholdet og alle hunde i pensionen luftes flere gange dagligt enten alene eller med andre hunde. Hundetræningen byder både på holdtræning, enetimer, vejledning til hvalp, kurser og foredrag. Med Hundeforstand og Janne Vendelbo får du altså top kyndig og professionel tilgang til hundepension, træning og rådgivning.
Har du nogen spørgsmål omkring produkter til enten hund eller kat, eller måske foder rådgivning er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. Find kontakt oplysninger ved at bruge nedenstående link.
Kontakt kundeservice