Sådan holder du din hund lækker ren og aktiveret!

Efter en lang og fugtig gåtur i park eller skov, så er et bad med en effektiv hundeshampoo godt og nødvendig for din hund.

Mudder, bladrester og grim lugt kan let fjernes med en god shampoo. Hvis din hund har en sensitiv, lys eller mørk pels, så kan du vælge lige hvad der passer lige til din hunds behov. Med eller uden duft af naturlige urter. Beskyt dine hænder og negle ved at benytte vaskebørsten mens du vasker din hund.

Hvis du er i tidsnød eller på rejse, så kan du med fordel bruge en tørshampoo, der fås med eller uden duft. Det er en hurtig måde at rense din hunds poter eller din hunds skæg, hvis den har langt hår omkring munden.  Afslut eventuelt pelsvasken med en god balsam, så din hunds pels er nemmere at rede ud. Nogle hunde er vandskræk, så her er tørshampoo et godt alternativ til almindelig hundeshampoo.

Når badet eller afrensningen er færdig, så er en god børste et must!  Vi har lækre børster eller strigler med vildsvinehår og stålstifter. Mange af vores børster har skafter af bambus.

Når din hund er hjemme og trænger til at blive aktiveret, har vi en lækker og udfordrende legebold til din hund. 

Start med at fylde små godbidder i legebolden, som vil falde ud af de 4 huller på siderne af legebolden.

Ved hjælp af de små godbidder, vil din hund lære at få godbidderne ud ved blidt at rulle eller tage og slippe legebolden. Du kan vise din hund, ved at ryste eller rulle legetøjet hvordan godbidderne falder ud og giv derefter hunden legetøjet for at prøve.

Det skal helst ikke gå for nemt til. Hvis din hund river i bolden, så knæk godbidderne i mindre stykker. Det vil få hunden til at rulle med legetøjet i stedet..

Aktiveringsbolden kan vaskes i opvaskemaskinen.

Legebolden er fri for phtalater og toxiner og indeholder ingen latex.

Du kan finde mere information med at trykke her.

Relevante produkter