Returnering eller fortrydelse af køb

Hvis du af en eller anden årsag fortryder dit køb, kan du returnerer dine varer inden for 14 dage. Fortryder du dit køb refunderer Petlux naturligvis hele købet.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@petlux.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Det er således ikke nok at nægte at modtage pakken eller at undlade at afhente pakken på posthuset eller i pakkeshoppen.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Det er dit ansvar, at varen er forsvarligt indpakket og ikke bortkommer undervejs. Vi anbefaler derfor at sende den som pakke med GLS, da du derved altid kan spore den. Du skal også være opmærksom på at ansvaret for varen er dit fra du har modtaget pakken og indtil at Petlux har modtaget den retur. Går pakken i stykker på vej tilbage til Petlux, er ansvaret dit.Petlux Retur

Returomkostninger

Vi tilbyder gratis returnering i Danmark ved brug af vores retur portal.

Returpolitik – læs dette før du returnerer

Enkelte varer tages ikke retur

Der gælder ingen fortrydelsesret på indgraverede hundetegn da disse varer enten er specialtilpassede, let fordærvelige eller ikke kan sælges igen på grund af lovkrav. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Har du brugt en vare som du returnerer?

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Ombytning

Såfremt du ønsker at ombytte varen til f.eks. en anden farve eller størrelse anbefaler vi at du bestiller varen på ny via webshoppen. Dette sikre en hurtigere ekspedition samt at du modtager den korrekte vare. Varen som du ønsker byttet skal du sende tilbage til of jf. ovenstående returpolitik, hvorefter vi hurtigst muligt tilbagefører beløbet til dit betalingskort.

Reklamation

Hvis du har et produkt med produktionsfejl eller ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende en mail med billeder til mail@petlux.dk.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Petlux Warehouse
Vejlevej 139
6000 Kolding

Anvend vor returportal og vi betaler returfragten.Link til retur portal

Spørgsmål til returnering?

Har du nogen spørgsmål, eller er du i tvivl omkring processen er du også meget velkommen til at kontakte os personlig på følgende måder:

Telefon: +45 71 71 65 71
Email: Send en e-mail til os!

Kundeservice åbningstider:
Man-Fre: 09:00 – 12:00
Lør-Søn: Lukket
Har du nogen spørgsmål omkring produkter til enten hund eller kat, eller måske foder rådgivning er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. Find kontakt oplysninger ved at bruge nedenstående link.
Kontakt kundeservice