Familiedrevet forretning med din hund eller kat i fokus

Hos Petlux prioriterer vi din hund ellers kats velvære. Vi elsker dyr, og vi vil gøre alt for at give dem de bedste levevilkår. Det betyder, at vi ikke nøjes med at tilbyde din hund eller kat det mest basale. Vi går skridtet videre og tilbyder dig luksus ud over det sædvanlige til dine dyr.

Vi kan tilbyde dig foder, pleje, udstyr og leg til dine kæreste firbenede familiemedlemmer. Derudover kan vi også hjælpe dig med fantastiske løsninger, når det kommer til interiør til din hund eller kat.

Kvaliteten er altafgørende for os. Vi har derfor nøje udvalgt leverandører, der kan tilbyde det bedste af det bedste til din hund eller kat. Petlux er den rigtige løsning for dig, når du ikke vil gå på kompromis med din hund eller kats velvære.

Dine dyr fortjener luksus af højeste skuffe
Luksus er en høj prioritet for os. Vi mener, at dine dyr fortjener det bedste. Dette gælder, uanset om du skal have plejeprodukter, udstyr, foder eller noget helt andet til din hund eller kat. Som dyreejer har du sikkert allerede bemærket, at eksempelvis valg af foder kan have en stor betydning for din hund eller kats velbefindende. Kvaliteten betyder rigtig meget for, hvor godt din hund eller kat tager imod foderet.

Vi har nøje udvalgt hele fem foderbrands, hvor vi ved, at kvaliteten er højeste prioritet. Dette gælder også, når du er på udkig efter andet end foder til din hund eller kat. Når du handler hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten altid er i luksuskategorien. Det mener vi nemlig, at din hund eller kat fortjener.

Vi har samlet det bedste fra hele verden
Vi har gjort meget ud af at finde de bedste løsninger til din hund eller kat. Vi har derfor samlet brands fra hele verden, der alle lever op til vores høje kvalitetskrav. Det indebærer for eksempel plejeprodukter fra USA og foderspande fra Japan. Vi er ikke bange for at gå den ekstra mil for at sikre det bedste til din hund eller kat. Du kan derfor trygt gå på opdagelse i vores store udvalg.

Få eksklusivt interiør til dine kæledyr hos Petlux
Din hund eller kat fortjener et godt sted at sove eller slappe af. Hos Petlux har vi derfor også prioriteret at kunne tilbyde dig interiør til din hund eller kat. Der er dog tale om luksuriøst interiør. Vi har nøje udvalgt lækre designs, du sagtens kan inkorporere i din eksklusive indretning. På den måde får din hund eller kat en løsning, hvor komforten er i højsædet. Samtidig behøver du ikke at gå på kompromis med din indretning.

Vi giver dig og dine dyr en god oplevelse
Selvom vi elsker dyr, ønsker vi også, at du skal få en god oplevelse, når du handler hos os. Vi er altid parate til at komme med vejledning omkring, hvad der er den bedste løsning for din hund eller kat. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type foder og hvad for noget udstyr, pleje og interiør, din hund eller kat vil elske. Vi bestræber os på at give dig en god oplevelse med serviceniveauet i top, hver gang du handler hos os.
Har du nogen spørgsmål omkring produkter til enten hund eller kat, eller måske foder rådgivning er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. Find kontakt oplysninger ved at bruge nedenstående link.
Kontakt kundeservice