Om Petlux - 1

Om Petlux - 1

Når idéer dukker op og slår rod for herefter at vokse sig større og større, bliver de nogle gange så store, at de bare må føres ud i livet.

Sådan skete det med Petlux!

En aften i familiens skød, ja faktisk var det juleaften 2014, at konceptet poppede op som en flygtig idé henover den gode julemad.

Fra idé til handling!

Vi er en sammenbragt familie med hver vor kompetence. Svend-Erik har stort indblik i det administrative og salgsmæssige i en større virksomhed. Datteren Marianne studerer til dyrlæge og har et stort kendskab til dyr gennem sin opvækst. Sønnen Frederik er uddannet som Cand.Merc.IT fra CBS og har, siden han var helt ung, været idéudvikler med mange succesfulde resultater i bagagen. Vibeke gift med Svend-Erik har via sit arbejdsliv med kontakt til mange mennesker udviklet en særdeles god sans for at kunne spotte folks behov og sætte deres ønsker i fokus. 

Vi har en fælles passion for dyr, og vi kender alle den følelse, man får, når man har mulighed for at kunne forkæle sig med det lidt mere eksklusive. Følelsen af luksus. Hvorfor ikke også give sine kæledyr denne luksus?

Petlux ejes af familien Hvorslev Svenningsen

PetLux Group ApS
Strandvejen 134
2900 Hellerup

CVR: 36956887

Sale

Ikke tilgængelig

Udsolgt


Fragt fra. 25 kr. (Gratis v/ køb over 499 kr).