Køb Essential Foods hundefoder på petlux.dk - 3kg & 10kg

Kvalitetsfoder til din bedste ven

Din hund bliver sundere med det rigtige foder

Hos Petlux er vi meget bevidste om kvaliteten af det hundefoder vi tilbyder vore kunder. Hundefoder og hundegodbidder fra Essential Foods er noget helt særligt. Essential er “Måltider til hunde” — ikke bare hundefoder. Hos Essential Foods er din hunds velvære i fokus. Essential Foods har gennem tiden opnået en helt unik viden og erfaring, i forhold til hvad hundens føde skal indeholde, for at den får det mest optimale ud af tilværelsen. Missionen er at gøre en forskel og bidrage til, at hunden får et sundere og bedre liv gennem dens spisevaner.

De rigtige ingredienser styrker hundens helbred

Hos Petlux kan du købe måltiderne fra Essential Foods der er fyldt med ernæring, der holder blodsukkeret stabilt, og som udelukkende indeholder ingredienser, der gavner og styrker din bedste vens helbred. Ernæring er nemlig helt essentielt for hundens generelle trivsel.

Godt hunderfoder afspejler hundens naturlige spisevaner

For at imødekomme Essential Foods egen forpligtelse om, at hunden skal have det optimale ud af måltidet, har Essential Foods udviklet sit eget princip; BOF-princippet. BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods, og går kort og godt ud på, at hundens naturlige spisevaner og kost gengives. Det medvirker til at holde hundens blodsukker stabilt og er dermed et særdeles godt bud på noget af det bedste hundefoder på markedet. Hundefoder og Hundegodbidder fra Petlux leveres lynhurtigt over hele landet eller kan afhentes i en af vores butikker i Hellerup eller Østerbro.

Se vort udvalg på https://petlux.dk/collections/hundefoder

Relevante produkter