Giv din hund et trygt sted at sove

Du vil sikkert gøre alt for, at din hund har det godt. Som os mennesker skal din hund også have et godt sted at sove. Det er dog ikke lige meget, hvilken løsning du vælger til din hund. Forskellige hunderacer kan nemlig kræve forskellige optimale løsninger til sovepladsen. Der findes et væld af forskellige hunderacer og hunde i forskellige størrelser. Vi har derfor samlet et stort udvalg af produkter, der kan give din hund et godt sted at sove.

Start med det basale – giv din hund en god seng at sove i

Din hund skal have et sted at sove, hvor den rigtig kan få ladet batterierne op efter en lang dag med gåture, jagten på halen, apport-lege, og hvad din hund ellers har fordrevet tiden med. Hos PetLux har vi samlet et stort udvalg af hundesenge

De mange modeller byder på noget til forskellige størrelser og forskellige racer. Fælles for dem alle er, at vi nøje har udvalgt de bedste på markedet. Det betyder, at du får en særdeles god kvalitet. Derudover er der også taget udgangspunkt i hundesenge med et eksklusivt design. Der er derfor ingen grund til at placere hundens soveplads i skammekrogen. Den kan sagtens være en aktiv del af indretning

Et alternativ til den traditionelle hundekurv

Hundesenge er typisk kendetegnede ved at være udformede som en kurv med sider. Der findes dog alternativer til denne løsning, hvis din hund ikke er så meget til en sengeplads med sider. En anden løsning kan være en hundepude. Her får din hund bedre mulighed for at slænge sig. Der er nemlig mere plads til, at din hund kan få den ønskede komfort. 

Vi har nøje udvalgt kvalitetshundepuder, hvor din hund kan få den helt rigtige støtte. Igen er der tale om en løsning i et elegant designs, der stråler af eksklusivitet. En hundepude er den helt rigtige løsning, hvis din hund gerne vil have mere frirum til at bevæge sig, når det er tid til at gå til køjs. 

Giv din hund ekstra komfort om natten

Vil du give din hund lidt ekstra komfort i løbet af natten, kan det være ideelt at benytte sig af et hundetæppe. Når din hund får mulighed for at sove med et tæppe, kan det give mere varme om natten. Derudover bliver det også lidt hyggeligere for din hund at trække sig tilbage og falde til ro. Tæppet kan nemlig skabe en tryghedsramme, der kan hjælpe dem med hurtigere at falde i søvn.

Hos PetLux har vi flere forskellige tæpper at vælge imellem. Kvaliteten er der ikke noget at komme efter. Den er nemlig særdeles god ved alle modellerne. De er alle lavet af blødematerialer, der gør dem behagelige for din hund at ligge med om natten. Du finder et væld af flotte farver at vælge imellem. På den måde kan du både matche det varme tæppe med din hunds andre soveremedier og din indretningsstil.

Gå på opdagelse i det store udvalg af soveremedier din hund her på siden: https://petlux.dk/collections/sove

 

Relevante produkter