Kom godt i gang med efteråret

Efteråret nærmer sig og derfor er det godt at vide lidt om hvilke produkter du kan få glæde af, for at komme godt i gang med efteråret.

Efterår og regn hænger desværre ofte tit sammen, og ja din hund skal jo luftes om det regner eller ej, så derfor kan det være rigtig godt med en regnjakke til din hund. Vi har et stort udvalg af regntøj til din hund og ligeledes en matchende jakke til dig og din hund fra det tyske mærke MiaCara. 

Der er også praktisk med håndklæder eller tørrehandsker til pels og poter, så alt det våde vejr ikke kommer med indenfor i dit hjem. 

En anden ting, der er vigtigt at vide er, at flåter trives i regnvej. Fugtigheden giver nemlig flåter store chancer for at overleve, så kig dit kæledyr efter en gang i mellem, især efter en tur i skoven! Og forebyg med mange af vores gode produkter mod netop flåter og lopper.

Efteråret byder på smukke farver og gode dufte, men også færre timer med dagslys, derfor er det vigtigt at du har lys på din hund. Høj synlighed og sikkerhed i form af lygter i hundehalsbåndet, selen eller snoren er enormt vigtig på den mørke gåtur. Både så andre kan se du og din hund, men også så du kan se din hund hvis den løber frit. Ekstra vigtigt er lys hvis man bor i byen og færdes blandt cykler og biler, som kan være til fare for både dig og din hund. Lygterne fra Orbiloc kan også bruges ved eksempelvis løb og kan sidde på armen.

Efteråret byder også på koldere vejr og det er hyggeligt at putte indenfor i varmen med en dejlig seng eller tæpper og naturligvis lækre godbidder :-)

 

 

 

 

Relevante produkter