Når din hund springer rundt og logrer med halen efter den daglige gåtur i skoven, eller din kat spinder højlydt, når du forsigtigt klør den bag øret, så er det et sikkert tegn på glæde og tilfredshed. Den gode kæledyrsejer ønsker naturligvis det bedste for sit kæledyr, menneskets bedste ven, og vil gøre alt, der står i sin magt for, at det trives og har det godt. Her hos os på Petlux.dk gør vi det nemt for dig at være kæledyrsejer. Vi hjælper dig nemlig med altid at have de rette produkter lige ved hånden. Her finder du et bredt sortiment af både udstyr, legetøj og foder i høj kvalitet til både hund og kat. For at holde dit kæledyr sundt og raskt er det vigtigt med den rette næring, ligesom du igennem motion og leg sikrer et kæledyr, der trives i dit hjem. Petlux.dk går op i, at dit kæledyr får den bedste komfort, pleje og livskvalitet, og vi sikrer dig af denne grund kæledyrsluksus og de bedste kæledyrsprodukter, som er til at betale.

Fokus på motion, leg og velvære

Leg og motion er altafgørende for et langt og sundt liv, og vi tilbyder en lang række kvalitetsprodukter til netop dette formål. Du finder her på siden eksempelvis et bredt udvalg af aktivitetslejetøj og kredsebræt til både små og store dyr, så du kan holde din hund og kat stimuleret både mentalt og fysisk. Ligesom det er vigtigt for os mennesker, er det også vigtigt for dit kæledyr, at det bliver aktiveret. Foruden dette er det også vigtigt, at din hund og kat trimmes og børstes, så de ser pæne og flotte ud. Her på siden finder du shampoo i skønne dufte og kvalitetspelsbørster til både hunde og katte i alle aldre og størrelser. Der er ikke noget flottere end et kæledyr med ren og glansfuld pels, og dit kæledyr vil elske dig for at sætte fokus på dets udseende og velvære.

Kost og næring

Som kæledyrsejer er det vigtigt at købe det rette foder, der sikrer din hund og kat energi og generel sundhed. Kost og den rette næring er vejen til et langt dyreliv, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken slags du vælger. Det kommer helt an på dit dyrs alder, størrelse, sundhed og aktivitetsniveau. Hos Petlux.dk finder du sundt og nærende kvalitetskost til både den aktive jagthund, de små hvalpe i voksealderen, slankende foder til hunden på kur og foder til den sarte seniorhund. Du finder ligeledes kvalitetskattemad og godbidder, som selv den kræsne kat vil elske at sætte tænderne i. Sortimentet er stort, så du altid kan finde netop det produkt, der passer til dit kæledyr og dets specifikke behov.

Hurtig og sikkert køb hos Petlux.dk

Ved at handle online hos os gør du ikke blot et kvalitetskøb, der gavner dit kæledyr, men du gør også et hurtigt og sikkert et af slagsen. Din pakke leveres skånsomt, og betaling foregår selvfølgelig via en sikker og krypteret forbindelse. Vi leverer til hele Danmark, Norden og resten af EU og sender din pakke inden for 1-2 hverdage. Som prikken over i’et sender vi desuden gratis godbidder med, når du bestiller via vores webshop – værsgo! Foruden Petlux.dk har du også mulighed for at besøge vores fysiske butikker i Hellerup, på Østerbro, på Frederiksberg eller i Aarhus der har åbent seks gange om ugen. Kom derfor gerne ind, og sig hej, så vi kan få en snak om de rigtige produkter til din hund og kat.

Har du nogen spørgsmål omkring produkter til enten hund eller kat, eller måske foder rådgivning er du meget velkommen til at kontakte kundeservice. Find kontakt oplysninger ved at bruge nedenstående link.
Kontakt kundeservice