Acana hundefoder og kattefoder

Ønsker du at give din hund eller kat det bedste af det bedste, er Acana helt sikkert et fodermærke, du skal overveje. Acana er kendt for at producere biologisk korrekt foder til hunde og katte. Det betyder, at du får dyrefoder, hvor der er gjort ekstra meget ud af at sammensætte foder, der indeholder råvarer specielt udvalgt til din hund eller kats natur.

Du finder et stort udvalg af Acana foder både til hunde og katte hos PetLux. Se de mange forskellige smagsvarianter her på siden. 

Giv dit kæledyr foder med god samvittighed

Acana er kendt for sit foder i yderst høj kvalitet. Dette er dog ikke det eneste, de er kendt for. Det, der især er unikt ved Acana foder, er, at ingredienserne er nøje udvalgte. Der er fokus på gode råvarer, som ikke er til skade for dine dyr. 

Med gode råvarer er der tale om biologisk korrekte råvarer. Det betyder, at sammensætningen af ingredienserne tager udgangspunkt i dyrenes sande natur. De har brug for kød og proteiner. Acana slår hårdt på friskheden af deres produkter. Derudover er der meget fokus på en varierende kost. Det vil sige kød fra forskellige dyrearter.

Dit kæledyr har ikke brug for kulhydrater

I Acana hundefoder og kattefoder er der skruet ned for kulhydraterne. Fra naturens side har dit kæledyr ikke brug for særlig mange kulhydrater. Med Acana foder giver du dine dyr det, de fra naturens side har bedst af at spise. I Acana foder finder du derfor ikke særlig mange kulhydrater.

Det er især de hurtige kulhydrater, som er blevet skåret væk eller erstattet. De hurtige kulhydrater indebærer typisk majs og ris i dyrefoder. Hunde har egentlig ikke brug for kulhydrater. De kan sagtens omdanne protein eller fedt til glukose. De behøver ikke kulhydrater for at kunne producere glukose, som kan omsættes til energi. I Acana foderet er dette noget, de har taget højde for ved at droppe de hurtige kulhydrater og erstatte dem med frugter eller grøntsager og supplere med mere kød.

Ingen ukendte biprodukter

Når du vælger Acana foder til din kat eller hund, er der ingen overraskelser, når du kigger på ingredienslisten. Du bliver ikke mødt af diverse biprodukter, hvor du ikke kan være sikker på, hvad foderet består af. Det betyder, at du ikke støder på "Animalske biprodukter", "Fjerkræ", "Animalsk fedt" og andre betegnelser, der i virkeligheden kan dække over en masse ukendte ingredienser.

Ingredienslisten er meget udførlig på disse produkter. Du får det komplette overblik over, hvad der egentlig er i foderet. Du finder kun gode råvarer i Acana. Din hund eller kat vil helt sikkert også kunne smage forskel, hvis den har været vant til mere konventionelt foder. 

Derfor skal du tænke over foderet til dine dyr

Der er flere grunde til, at du nøje skal overveje, hvad du fodrer dine dyr med. Ligesom med os mennesker har dine dyr brug for den rigtige mad, for at de kan holde sig sunde og raske. Med foder fra Acana får din hund eller kat den helt rigtige sammensætning af foder. Der er gjort meget ud af at udvælge de rigtige ingredienser, så foderet er til din hund eller kats bedste.

I det store udvalg af foder fra Acana finder du flere forskellige former for kød i de forskellige typer af foder. Der vil typisk være en variation af rødt kød fra frilandsdyr, frilandsfjerkræ, redelagte æg og vildtfangede fisk. Fra naturens side spiser hunde og katte forskellige former for kød og proteiner, hvilket dermed også bliver repræsenteret i produkterne fra Acana.

Derudover er der også fokus på, hvilke dele af dyrene der bliver en del af dyrefoderet. Der bliver gjort rigtig meget ud af, at din hund eller kat får mulighed for at spise forskellige dele af dyrene. Din hund eller kat får det helt rigtige kødforhold, hvor der både er kød, organer og brusk repræsenteret i foderet. Dette kaldes også for wholeprey kødforhold, hvor der tages udgangspunkt i, hvad et vildt dyr ville spise fra sit bytte. 

Produceret i egne køkkener

Foderet fra Acana er produceret i Canada. I Alberta i Canada har de deres eget køkken, hvor de laver dyrefoder. Området er omringet af flere lokale landbrug, hvor de får deres råvarer fra. De gør meget ud af at vælge lokale leverandører, som de ved, de kan stole på. Det er til din fordel, da din hund eller kat får noget godt foder, hvor kvaliteten er i top.

En anden ting, der er særligt ved Acana, er, at de ikke outsourcer noget af produktionen. De laver det hele selv. På den måde er de 100 procent sikre på, hvad der ender i dyrefoderet. Dette er også en fordel for dig, da du kan være sikker på, at du får det helt rigtige foder til dine dyr. Der er derfor rigtige mange fantastiske fordele ved at vælge Acana foder til din hund eller kat.

Acana hundefoder

Hos PetLux finder du flere forskellige varianter af Acana foder til din hund. Det giver dig flere forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Derudover er der typisk flere forskellige smagssammensætninger i de enkelte typer af foder. Du kan for eksempel finde en variant, hvor der er and, kalkun, lam, ged og æg. Derudover er der også mulighed for de lidt mere simple varianter, hvor der er en enkelt type kød blandet med nogle grøntsager.

Mulighederne er mange, når du skal have Acana hundefoder. Der er også sørget for, at der er hundefoder til hvalpe og til de lidt ældre hunde. På den måde kan du finde det helt rigtige hundefoder hele vejen igennem din hunds liv.

Acana kattefoder

Er du på jagt efter kattemad fra Acana, har vi et stort udvalg at vælge imellem hos PetLux. Her finder du også flere forskellige smagsvarianter, du kan vælge imellem. Der er for eksempel nogle, hvor der kun er fisk i. Derudover er der også nogle, hvor der er en god blanding af forskellige former for kød.

Fælles for både hundefoderet og kattefoderet fra Acana er, at du er sikker på, at din hund eller kat får nærende foder af høj kvalitet. Køb dit Acana foder hos PetLux.  

Se mere på: https://petlux.dk/collections/acana

Relevante produkter