Bichon Frise

Bichon Frise har eksisteret i over 700 år, som efterkommere af pudler og Barbet vandspaniel. Spanske sejlere indført denne race i hele verden, og i det 16. århundrede blev den en favorit ved det franske hof. I 1800-tallet blev Bichon Frise ofte ses som en cirkusartist.

Dens hurtige intelligens, iver efter at være sammen med mennesker, og dens træningsevne gør den til en populær terapi hund i dag.

Bichon Frisé ligner en hvid uldtot med sorte knapper som øjne og næse. Dens ører er lange og hænge ned omkring dens ansigt. Bichon Frise er en lille hund, der er mellem 22 og 30 cm høj og vejer mellem 3,5 til 6 kg.

Bichon Frise er en munter, lys og venlig hund når den er i et trygt socialt miljø. Nogle Bichon'er er ikke glade for pludselig berøring, så for en familie med små børn er den ikke altid ideel. De er hurtige til at lære tricks og lydighedsrutiner, og er meget aktive indendørs og udendørs. Bichon Frise er en foretrukken selskabshund og udstillingshund. Disse små hunde higer efter menneskelig selskab, og bør ikke være alene i længere tid.

Pleje af Bichon Frise - Her kan du se en komplet guide med alt i pleje- & trimmeudstyr til Bichon Frisé

Dens fornemmeste egenskab er den dobbelte pels, som normalt er hvid. Denne blanke pels kræver en hel del pleje og rengøring. Bichon Frise har tendens til at få øreinfektioner, og har behov for rutinemæssig ørerengøring.


→ Pelspleje

Børstning: Denne hund har langhåret pels, og kræver masser af børstning. Regelmæssig børstning hjælper med at holde din Bichon Frisé i tip top form. En daglig børstning er nødvendig for at fjerne døde hår og holde pelsen fra at blive filtret. Brug FURminator børste til at tage noget af det underuld hunden normalt fælder uden at beskadige dækhår. Brug massagebørste til huden i bunden af pelsen, det vil bidrage til at sprede hudfedt, og din Bichon Frise vil nyde det.

Hvis børstning af din Bichon Frisé bliver for tidskrævende, kan du give den en hårklipning og holde pelsen ligesom Bichon Frisé på det øverste billede, også kaldet "en hvalpe klipning". Køb en kvalitets trimmer som Moser 1245 45W, som du kan bruge med mange typer skær, der tager få sekunder at skifte, og kan klare at trimme din Bichon Frisé - de har brug for en klipning hver 2. til 6. uge.

Badning: Din Bichon Frisé kræver regelmæssige månedlige bade, for at holde den rene hvide pels i god stand. Biogance hvid pels hundeshampoo har naturlige farve-aktiverende ingredienser, som renser pelsen i dybden, mens holder pelsen hvid.

Hvis din Bichon Frisé er bange for en hårtørrer, har vi en speciel velegnet til hunde og katte, som ikke larmer: Oster hunde hårtørrer . Det er vigtigt at din Bichon Frisés pels er helt tør efter bad.

→ Tandpleje og General Hygiejne:

Din Bichon Frisé kan begynde at miste sine tænder i en alder af syv, men du kan spille en vigtig rolle for at sikre mundhygiejne, før dette sker. Brug Proden Plaque Off for at forhindre tandsten og plak på tænderne, øge sundt tandkød og slippe af med dårlig ånde.

Klik på linket for at læse om andre hunderacer

Relevante produkter