Det skal du vide om hundeskålen

Der findes masser af forskelligt udstyr til hunden, og det gælder bestemt også, når det kommer til en hundeskål. Nogle er mere praktiske end andre, så det kan være svært at vide, hvilken vandskål der er bedst til din hund. Vi giver dig gode råd til valget af hundeskål, så du kommer hjem med det helt rigtige udstyr til din hund.

Find en praktisk hundeskål

En vandskål til hund bør først og fremmest være praktisk. Det er nemlig noget af det hundeudstyr, der bliver brugt hver eneste dag, og derfor skal det altså bare virke. Døjer du med en hund, der efterlader vand på gulvet, efter den har drukket? Så kan det være, fordi hundeskålen ikke matcher din hund.

Det er derfor vigtigt, at du starter med at kigge på din hund. Hvis din hund er væsentlig større end mange andre hunde, bør du finde en stor vandskål til din hund. Så kan den nemlig tage større slurke og indtage den mængde vand, den har brug for. Derudover er du også fri for at fylde skålen op hele tiden.

Du bør også kigge på materialet, som du ønsker vandskålen i. Der er nemlig flere forskellige valgmuligheder. Har du en større hund, kan det være oplagt med en skål i et mere robust materiale. En lille hund skal til gengæld ikke have en alt for stor hundeskål, og materialet har heller ikke så stor betydning for en mindre hund. Du kan både få hundeskål i keramik, metal, plast og meget mere.

Vandskål til hund med ekstra tilbehør

Når det kommer til en mad- og vandskål til hunden, er der flere ting, du kan gøre for at holde hundefoderet og vandet i skålene. Det kan eksempelvis være en rigtig god idé med et underlag til hunden, så du har lettere ved at fjerne rester af hundefoderet, når hunden har spist. Underlaget fungerer også som et underlag til vandskålen, så vandet ikke lander på gulvet.

Du kan også købe et skålsæt, der både indeholder en mad- og vandskål til hunden. Så er du sikker på, at skålene passer sammen. Skålene holdes typisk sammen af et stativ til mad- og vandskål, og det kommer i mange forskellige afskygninger. Vil du gerne have, at hundeskålen passer ind i indretningen, er det en oplagt mulighed.

Det er dog også muligt at få hundeskåle, der er mere spændende i udseendet, hvis det er vigtigt for dig. Vi har nemlig vand- og madskåle i flere forskellige farver og design. Så du kan helt sikkert få skåle, der passer perfekt ind i dit hjem. Det gælder, uanset hvilken farve og hvilket materiale du er på udkig efter.

Foldbare hundeskåle til rejsen

Har du ofte hunden med på tur, eller vil du være helt sikker på, at den kan få væske under gåturen? Så kan det faktisk være en god idé at anvende en foldbar hundeskål som vandskål til hunden. Den er nemlig supersmart og let at have med på farten.

Hunden kan nemlig ikke fortælle dig, hvornår den har brug for mad og drikke, og derfor er det en god idé at kunne tilbyde både væske og hundefoder, hvis I er ude på en længere tur. En foldbar vandskål kan du have med i rygsækken eller tasken, uden at den fylder særlig meget.

Er du i stedet på udkig efter en mad- og vandskål til hjemmet, kan det være rart med skåltyper, der er mere standhaftige, så de ikke bliver skubbet rundt af hunden, men bliver stående samme sted. Her er rustfrie skåle en populær mulighed, da de er lette at rengøre og derfor holder sig flotte i lang tid.

Vandskålen er vigtig i varmen

Når det kommer til varme sommerdage, er det vigtigt at have flere vandskåle klar. Det er nemlig alfa og omega, at hunden hele tiden kan få væske, da hundens pels kan være medvirkende til, at den hurtigt får det for varmt.

For at undgå, at hunden bliver ramt af hedeslag, kan du placere flere vandskåle til hunden forskellige steder i hjemmet, så den ikke skal gå alt for langt for at få vand. Hvis du er i tvivl om symptomerne på hedeslag, kan du læse mere hos dyrehospitaletheden.dk.

Et ekstra sæt hundeskåle er også gode at have ved hånden, hvis du har hunden med i bilen på flere sommerdage. Her er det nemlig vigtigt, at hunden kan drikke og nedkøle sig selv, da det hurtigt kan blive varmt i bilen. Husk derfor også at tage flere pauser på køreturen, så hunden kan komme uden for bilen og få spist og drukket nok på hele turen.

Relevante produkter