Loppemidler til hund og kat

Forårets komme er lig med lopper – Forebyggelse er derfor rigtig vigtig i forbindelse med din hund og kat.

Selv om nattefrosten endnu ikke har sluppet sit tag i Danmark, er foråret på vej. Dette betyder flere dejlige solskinstimer og mere grønt – men foråret betyder også flere uventede gæster såsom lopper pga. at man selv, samt ens kæledyr opholder sig mere udenfor.

Grundet de højere temperature udendørs bliver lopperne bedre i stand til at overleve pga. at de ikke tåler frost. Dette kan betyde at kæledyr er i risiko for at blive smittet fra fx en anden hund eller kat.

Den forebyggende indsats er derfor særlig vigtig på dette tidspunkt af året, for at undgå at man skal slås med lopper gennem måske hele sæsonen.

Hvis man først for loppeproblemet indendørs kan det være rigtig svært at komme af med lopperne igen.  En loppes æg kan ligge i dvale sig mange steder fx i gulvsprækker i mange måneder. Dvs. at et loppeproblem som først kan synes løst kan dukke op igen måneder efter igen.

I rigtig uheldige tilfælde kan ens hund eller kat også udvikle loppeallergi. Nogle dyr kan få en loppe­allergi allerede ved første bid. Forebyggelse er derfor meget vigtig, for at undgå problemer. 

Det er også en god ide at gå efter et mere naturligt produkt, så man derved undgår giftstoffer. Vær dog opmærksom på at selvom et produkt er naturligt, kan det dog stadig indeholde hormonforstyrrende stoffer. Vi kender det fra en anden verden,- nemlig dermatologi til mennesker. Det er blevet meget moderne at købe cremer med naturlige indholdsstoffer, hvilket er et godt fundament at starte på. Vi glemmer bare lidt, at nogle ingredienser er beregnet til konsumering og er nødvendigvis ikke et stof som huden har godt af. 

Biospotix er en loppebekæmpelses serie til både hunde og katte. Serien er naturlig og fremstillet af dyrelæger i Frankrig. Det aktive stof i Biospotix loppebekæmpeles serien hedder geranoil. Geranoil består af en blanding planteolier der på grund af deres sammensætning, blokerer loppens luftveje så der derved dør.

Biospotix er meget sikkert at bruge pga. det er et ikke giftindhold loppemiddel, samt at det heller ikke går i blodet. Udover, at virke mod lopper kan midlet også bruges imod tæger og lus.

Biospotix serien består pipetter og loppehalsbånd til både hund og kat. Yderligere findes også Bio­spotix Indoor Spray til huset (den er både til katte og hunde), samt Biogance/Biospotix loppeshampoo til hund og kat.

Relevante produkter