Natural Dog Company - pleje på højeste plan

Hos PetLux er vi stolte af at forhandle det fantastiske mærke Natural Dog Company, som laver pleje til de firbenede af højeste kvalitet. Ingredienserne i alle produkterne er 100 % naturlige så man er garanteret det bedste af det bedste og er sikret at alle farlige kemikalier er skåret fra.

Hvorfor pleje poterne?

Ligesom det er vigtigt at hunden og katten får et godt foder, den rigtige mængde motion og træning, får ordnet tænder mm. må man ikke glemme poterne. Det er muligvis ikke det man som hunde- og katteejer tænker mest på, men plejen af poterne er mindst lige så vigtig som eksempelvis pleje af pelsen og tænderne. 

Hunde og katte bruger som vi mennesker ikke sko (nogle hunde bruger ”sko” om vinteren) og deres trædepuder skal hele livet stå overfor mange udfordringer såsom vand, grus, vejsalt, skarpe sten, is, sne, brandvarm asfalt, spidse træstubbe mm. De fleste dyr er nogle hårdføre væsner som nødigt vil vise smerter, hvilket kan være resultatet af man først opdager skaden når den er sket. Det kan være forbrændinger grundet den varme asfalt om sommeren, tørre og sprukne trædepuder, et snitsår eller en skarp genstand op mellem trædepuderne, forfrysninger om vinteren mm. Der kan altså ske en del med de små poter og vi skal som kæledyrsejere være opmærksomme på dette. En god ide er at nusse dyrets poter dagligt når man alligevel kæler med det, så man lige kan få tjekket at alt er okay med poterne. Sunde poter er med til at øge dyrets trivsel og velvære.

Hvilket produkt skal jeg vælge?

PawTection potevoks

Potevoksen PawTection er en 100% naturligt fremstillet potevoks. Den går ind og danner en beskyttende hinde på de følsomme trædepuder, så de er beskyttet mod varm asfalt, salt, is, sne, bakterier mm. Potevoksen er lavet af en blanding af naturlige vokse og olier som tager hensyn til poterne med den beskyttende hinde, men også i form af fugt og næring så trædepuderne ikke udtørrer og risikerer at være meget modtagelige overfor skader.

Paw Soother potecreme

Potecremen Paw Soother er lavet til at fugtgive tørre og sprukne trædepuder når skaden er sket. Den er lavet på 100% naturlige urter og specielle planteolier og går virkelig i dybden og trænger godt ind og tilfører fugt og næring til huden, allerede fra første gang. 

Har dyret skåret sig skal det selvfølgelig til dyrlægen. Denne potecreme er til at behandle mindre sår/rifter, udtørret hud og ikke store poteskader der kræver medicinsk behandling. 

Hvad er forskellen på PawTection og Paw Soother?

PawTection bruges forebyggende til at undgå skader på poterne og Paw Soother bruges til at tilføre fugt og næring til allerede ødelagte/tørre poter når skaden er sket. PawTection består af naturlige vokse og olier, og danner en beskyttende hinde, så man undgår skader på poterne. Paw Soother er en blanding af cremer og olier som bruges til at hele, reparere og fugte trædepuderne, så de bliver bløde igen. Altså man kan bruge PawTection før gåturen og Paw Soother før sengetid. 

Snudepleje, er det overhovedet en ting? 

Ja det er det. Lige så vigtigt det er at pleje poterne har snuden også godt af kærlighed. Snuden er ekstremt følsom og indeholder mange nerver og dyrene har brug for en sund snude hele livet. Brug derfor Snout Soother på samme måde som PawTection, altså som forebyggende, nærende og fugtgivende, så dit dyrs snude ikke tørrer ud risikerer at revne og give smerte og ubehag. 

Skal min hund have fodertilskud? 

Udover et sundt foder har de fleste hunde godt af et tilskud. En del hunde har små skavanker hist og her i form af allergi, mat og tør pels/hud, maveproblemer, gigt osv. Så hvorfor ikke hjælpe dem på vej med et godt og sundt fodertilskud? 

Natural Dog Company laver fodertilskudene Hip & Joint, Skin & Coat, Multivitamin og Probiotic. Alle varianter er lavet af 100 % naturlige og aktive ingredienser, hvilket er din garanti for at alt farlig kemi er skåret helt fra. Navnene indikerer rigtig godt hvad hvert tilskud er beregnet til, eksempelvis vil Hip & Joint være spækket med vitaminer såsom msm, chondroitin, glucosamin og b vitaminer. Multivitaminen kan benyttes af alle hunde som en daglig vitaminpille. Skin & Coat er eksempelvis spækket med netop de vitaminer som indgår i produktionen af hår, hud og negle. mens Probiotic er et super fodertilskud som indeholder gode pre,- og probiotika. De er alle udformet som en lille velduftende og sprød tyggetablet med god smag, så du slipper for at skulle bøvle med tilskud i pulverform. 

Se alle vores skønne produkter fra Natural Dog Company lige her

Relevante produkter