Ny variant fra MUSH

Finske MUSH som er kendt for deres høje kvalitet og naturligt barf hundemad lancerer nu en ny variant af deres fuldfoder, nemlig Hellä som har været lang tid undervejs for at sikre et produkt af højeste kvalitet. Hellä er et finsk ord og kan oversættes til skånsom, hvilket produkterne er da de er lavet på kun én proteinkilde, enten kylling eller okse, de er derfor ideelle til sensitive hunde. 

Mere skånsomt og rent bliver det ikke

Foderet er 100 % benfrit og indeholder gærede grøntsager, nyttige mælkesyrebakterier som er gode for tarmen og en blanding af omega-3 fiske- og olivenolie som styrker mange ting såsom hjerne, øjne og hjertefunktionen. Derudover kommer kalciummet fra æggeskaller hvilket er nyt, og produkterne har et nøje afbalanceret indhold af vitamin- og mineralblanding lavet af helt specifikke udvalgte og sammensatte planter og urter. Derudover er det intet korn i nogle af MUSH produkterne.

De to Hellä varianter 

De to nye varianter er specielt lavet til at være ekstra skånsomme med høj optagelighed og er idéelle at give til hunde der skal komme sig efter sygdom, da alle nærringsstoffer hurtigt optages, til ældre hunde og deres løse tandsæt, hunde med proteinsensitivitet eller til hunde som af den ene eller anden årsag ikke nedbryder knoglestykker. 

Du kan både bruge begge Hellä varianterne til en kombinationsfodring hvor det blandes i hundes almindelige tørfoder, eller hunden kan få udelukkende Hellä foderet hvis den starter op på råfodring. 

MUSH Hellä Kylling

Hellä Kylling varianten er fedtfattigt og ekstra skånsomt for hunden, så det passer godt til sensitive hunde, hunde som er ved at komme sig efter sygdom eller overvægtige hunde som skal tabe sig. Da produktet kun indeholder én proteinkilder der her er kylling, er foderet ideelt til hunde som kun kan tåle kylling.

MUSH Hellä Okse

Hellä Okse har et højere proteinindhold og er den variant man vil vælge, hvis man har en hund med et højere aktivitetsniveau. Det kan eksempelvis være jagthunde, agility hunde eller andre former for konkurrencehunde. Trods produktet er velegnet til mere aktive hunde, enten som råt fuldfoder alene eller som en kombination med tørfoder, er foderet stadig skånsomt da produktet kun indeholder én proteinkilde.

Hvorfor vælge MUSH produkter?

Med produkter fra MUSH får du altså fuldfoder og tilskudsfoder til hund lavet på hele dyr, grøntsager og frugt og med gode olier og vitaminer og mineraler. Alle ingredienser er 100 % rene og ferske. Dyrene slagtes og produkterne pakkes samme dag og de dyr der bruges til produktionen kommer fra opdræt med plads, luft og gode dyreforhold. Hunde spiser det de synes dufter godt og da produkterne fra MUSH så rene med naturlige, sunde og friske ingredienser, er duften helt fantastisk for dit dyr. Der findes ingen fyld- og tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller kunstig farve og duft i produkterne. 

Relevante produkter