Prøv vores storkøbsrabat: Det betaler sig at købe mere hundefoder på en gang

Prøv vores storkøbsrabat: Det betaler sig at købe mere hundefoder på en gang

Med rabatkoder kan du få mængderabat, når du køber mere hundefoder på en gang. Brug koden FODER10 for 10 procents rabat, hvis du køber mindst to poser hundefoder, og brug rabatkoden FODER15 for 15 procents rabat, hvis du køber mindst 4 poser

Vi elsker hunde. Det er nok ikke nogen hemmelighed. Hvis du læser denne blog, har du nok også en kærlighed til menneskets bedste ven. Når vi holder så meget af vores firbenede kæledyr, vil vi selvfølgelig også gerne give dem det bedste af det bedste, men den slags koster jo penge.

Det er ikke anderledes, når det kommer til foder til hunde. Det er en skøn følelse at kunne servere noget lækkert og nærende foder for din hund. Måske du og din hund allerede har fundet et favoritmærke? Så er der mange penge at spare, hvis du køber meget hundefoder på en gang.

Måske I har lagt jer fast på en bestemt type hundefoder, eller måske I har brug for noget forskelligt. Lige meget hvad vil vi gerne gøre det billigere for jer at købe ind i store mængder. Med vores rabatter på storkøb kan du spare mange penge, når du køber mere hundefoder på en gang. Vi tilbyder mange forskellige velkendte og prisvenlige hundefoder-brands, og du kan kombinere både forskellige brands og varianter, som du har lyst og stadig opnå vores mængderabat.

Har du flere hunde, er der mange penge at spare

Der kan være mange grunde til, at du leder efter billigt hundefoder. Måske du driver en hundekennel, måske du opdrætter hunde eller har en hundepension, eller måske du bare ikke kan få nok af vores firbenede venner. Så har du nok mange hundemunde at mætte, og der ryger en del kilo foder hver måned.

Det kan gøre ondt på pengepungen, og det synes vi ikke, det burde. Derfor skal du have mulighed for at få gode tilbud på vores hundefoder, når du køber i store mængder.

Hvor meget hundefoder kan jeg købe?

Behovet for at købe foder er meget forskelligt, alt efter hvilken hund du har, og hvor mange hunde du skal fodre. Vi forstår, at der er forskellige behov, når det kommer til mængden af hundefoder, det giver mening at købe ind. Derfor har vi introduceret rabatkoder, som giver dig mængderabat, når du køber foder. Køber du mindst to poser foder, kan du få 10 procent rabat, køber du mindst fire poser, kan du få 15 procent.

Så der er både gode tilbud til dig, der gerne vil købe lidt mere foder ad gangen til din hund, og dig, der skal fodre flere hunde hver dag. En ting er sikkert. Ved køb af en af vores store pakker kan du gå længe uden at tænke på, om du har nok foder til din hund.

Billigt hundefoder, når du køber mere ad gangen

Vil du gerne give hundemad af høj kvalitet til din hund, og er du samtidig træt af at betale mange penge for foder hver måned. Så skal du helt klart kigge på vores mængdetilbud på prisvenligt kvalitetshundefoder. Her får du nemlig billigt foder til din hund, når du vælger at købe stort ind.

Og du kan købe mange forskellige hundefodermærker. Vi tilbyder blandt andet storkøb af kendte og populære mærker som Essential Foods, Orijen, Chicopee Sportsmans Pride, Now Fresh, Naturea, Naturea Grainfree, Monster og Acana. Så der er noget for enhver hunds smag. Vigtigst er det, at du har mulighed for at købe sundt og nærende foder, så din hund kan få den kost, den fortjener.

Godt hundefoder til alle hunde

Der er forskel på hunde. Faktisk tror vi på, at alle hunde er unikke. Om hunden er lille eller stor, aktiv eller inaktiv, overvægtig eller ej, så er det vigtigt for hunden, at den får foder, der passer til dens behov.

Vi har mængderabat på et stort udvalg af forskellige produkter og mærker. Så lige meget om du skal købe foder til en bestemt type hund eller forskellige hunde, er der noget til dem alle og et godt tilbud til dig.

Brug tiden sammen med hunden

Du kender det nok fra din egen hverdag. Det er ofte lettere at købe meget ind på en gang, når du køber dagligvarer. Så kan du nemlig slippe for at tænke på indkøb resten af ugen og nyde tiden med dem, du holder af.

Det samme gør sig gældende, når det kommer til din hund. Hvis du vælger at købe meget hundefoder på en gang, slipper du for at tænke over indkøb af foder i meget længere tid, og du sparer en masse tid. Tiden, du sparer, kan i stedet bruges på leg og hygge med din hund.

Jo mere hundefoder du køber, jo mere sparer du


Vi har forskellige løsninger til dig, der gerne vil spare penge, og vi kan godt afsløre, at der er mange penge at spare på dit hundefoder, når du vælger storkøb.

Du kan bruge koden FODER10, når du køber mindst to poser ad gangen, og spare 10 procent. Køber du mindst fire poser ad gangen, kan du spare 15 procent, når du bruger koden FODER15.

Relevante produkter