MUSH Vaisto Cat

Finske MUSH producerer naturligt foder af topkvalitet til din kat. Foderet er lavet på rå og friske råvarer uden noget hokus pokus. Alle råvarerne som bruges i produktionen af foder fra MUSH er 100 % naturlige og kommer fra finske familiegårde, hvilket er med til at sikre højeste kvalitet og skarp kontrol af kødet.  

Med et MUSH foder får din kat lige præcis det den har brug for, nemlig energitætte måltider der er rige på protein og fedt, som den oprindeligt er lavet til at spise i form af små byttedyr i naturen. Foderet er et fuldfoder så din kat kan få alle dens næringsbehov dækket af disse fantastiske produkter, som samtidig både smager og dufte himmelsk for din kat da de er så naturlige.

Foderet er lavet på råt kød som indeholder vigtige aminosyrer, vitaminer og mineraler, ben som den primære kalcium- og mineralkilde samt indvolde der er rige på A vitamin kobber og folsyre. Ved at lave foder på denne måde opnår man stor lighed til de byttedyr katten selv ville fange og spise i naturen. Katten har ikke brug for tilsætninger, konserveringsmidler eller kunstig farve og duft, hvilket også er grunden til at produkter fra MUSH er så rene og enkle som det overhovedet kan blive, her er hvad dyret har brug for og ingen tilsætninger overhovedet af nogen slags.

Produkterne er altså baseret på kød, indvolde og ben som næsten dækker hele kattens næringsbehov. Derudover indeholder produkterne også havalger og solsikkeolie som blandt andet indeholder iod og E vitamin der også er vigtige for katten.

Der godtages ikke kød fra andre lande som eksempelvis Kina grundet den lave kvalitet, trods den billige pris. Du kan derfor være garanteret den højeste kvalitet med MUSH foder lavet på ferske råvarer som er 100 % naturlige. Når kattemaden produceres går det hurtigt så både kvalitet, friskhed, smag og duft holder. Dyrene der bruges til foderet slagtes samme dag som kødet bliver grov- og finmalet, olie og havalger tilsættes og produktet chockfryses, hvor efter det færdige produkt bliver pakket. På den måde sikrer man topkvalitet og friskhed, idet hele processen tager så kort tid og udføres med top moderne maskiner og høj fødevarekontrol. 

De tre forskellige varianter

  • MUSH Vaisto Cat Hvid som er lavet på okse og gris er et fuldfoder til voksne katte. Bemærk at dette foder ikke inderholder kylling. Benindholdet i Vaisto Cat Hvid er lidt lavere end de andre Vaisto Cat varianter. 
  • MUSH Vaisto Cat Gul er lavet på kylling og okse og er et fuldfoder til voksne katte, der indeholder større mængder af visse næringsstoffer såsom D vitamin, kobber og iod. Dette foder er derudover lavet til også at passe til killinger, som også sagtens kan få et råfoder fra starten.
  • MUSH Vaisto CAT Pink er lavet på kylling og gris og er et fuldfoder til voksne katte. Denne variant har flere omega-3 fedtsyrer, E-vitamin og B-vitamin end de andre varianter, og er derfor ekstra god for katte med hud- eller pelsproblemer, eksempelvis i fældningsperioder hvor pelsen kan blive mat.

Alle tre varianter indeholder naturligt taurin fra hjerte og lunger af de dyr varianterne henholdsvis er baseret på. 

Hvor meget skal din kat spise?

Din kat bør spise mellem 2–5% af sin kropsvægt pr. dag, afhængigt af alder og aktivitetsniveau. Er din kat meget aktiv, drægtig eller i killingestadie skal den naturligvis have mere mad end en kat der ikke er særlig aktiv.

Kødbollerne vejer ca. 25 g stykket og gør det derved let at udmåle maden. Del maden op på 2–3 måltider for en voksen kat, og gem mad der ikke er spist i køleskabet og brug dette til næste måltid. Killinger og drægtige/diegivende katte bør spise oftere, 4–6 gange pr. dag.

Bollerne optøs inden brug, hvilket er meget simpelt; den bedste måde er at tø foderet op i en lukket beholder i køleskabet, så foderet der gives om morgenen lægges i køleskabet aftenen forinden. Fodres der derimod om eftermiddagen og aften kan maden lægges i køleskabet til optøning fra morgenstunden af. Opbevar altid produkterne adskilt fra anden mad i en fryser som er under -18 grader kold.  

Bemærk at produkterne ikke kan købes online da det er frostvarer. Kom derfor endelig ind i en af vores Petlux butikker og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige fuldfoder til din kat. 

 

Relevante produkter