Essential Foods Highland Living hundefoder

Hunde og katte har fra naturens side enormt stærke tænder og kæber, et kort fordøjelsessystem samt en fordøjelse lavet til at metabolisere proteiner og fedt fra kød. Derfor giver det mening at foderet indeholder den rigtige mængde protein. Et foder uden korn er også ideelt for allergihunde, da korn i hundefoderet kan give lagermideallergi. Derudover er det også vigtigt at hundens blodsukker holdes stabilt, især for hunde med diabetes.

Hvorfor er det godt at undgå korn i hundemad?

Korn og kartofler omdannes let til sukker og giver store svingninger i hundens blodsukkerniveau. Ved at anvende blandt andet kikærter i stedet for korn eller kartofler, sikrer du et langt mere stabilt blodsukkerniveau hos din hund, hvilket betyder at diabeteshunde også kan have gavn af et foder uden korn og kartofler. En del hunde døjer med røde og skaldede pletter og klør sig en del, hvilket kan betyde at din hund lider af lagermideallergi. Lagermider findes i højere grad i korn fremfor i kød. Ved at fodre med et produkt der ikke indeholder korn, undgår du i langt højere grad at dit foder heller indeholder lagermider.

Ved diabetes og allergi, tilse dog altid egen dyrlæge. 

Hvad er Essential Foods BOF-princippet?

For at imødekomme Essential Foods egen forpligtelse om, at hunden skal have det optimale ud af måltidet, har virksomheden udviklet sit eget princip; BOF-princippet. BOF står for ’Behavioural Optimizing Foods’, og går kort og godt ud på, at hundens naturlige spisevaner og kost gengives i et korrekt hundefoder. Det medvirker til at holde hundens blodsukkerniveau stabilt døgnet rundt.

Derudover betyder det høje indhold af friske proteinkilder og den lave tilberedningstemperatur en enormt høj ernæringsværdi, alle de gode og vigtige næringsstoffer bliver altså bevaret på bedste vis ved denne proces.  

Din hund vil elske Highland Living hundefoderet

Essential Foods Highland Living er et enestående kornfrit og kyllingefrit fuldfoder stærkt inspireret af det skotske højland. Tilberedt med masser af lækre lokale og regionale ingredienser såsom Norfolk Black kalkun, Aberdeen Angus okse, due, agerhøne, laks, bær, frugter og grøntsager. Måltidet følger helt og holdent vores BOF-princip, således at blodsukkeret holdes stabilt, imens der smages på Skotland.

Det rette energiindtag fra de rette næringskilder

Det er vigtigt at energiindtaget fra de forskellige makronæringsstoffer protein, fedt og kulhydrat er afstemt rigtigt i foderblandingerne når hundefoder produceres, så din hund får lige netop den mængde der er korrekt for den. Essential Foods har brugt mange år på at forske og teste hvad din hunds foder skal indeholde for, at din hund spiser bedst og med et foder som deres Highland Living er intet overladt til tilfældighederne. Din hund vil med dette foder spise på den bedst mulige måde og få alle de vigtige næringsstoffer den har brug for, for at holde et stabilt blodsukker, få den rigtige mængde protein og undgå kornprodukter.  

Se mere om foderet her

Relevante produkter