Giv din hvalp det bedste hvalpelegetøj

Hold din hvalp aktiv og underholdt, mens du tæmmer destruktive tyggevaner

En hvalp er som et barn, og er klar til leg og indsats for at lære at udforske sine omgivelser. En god måde at føre hvalpen ind i en sund livsstil er at forsyne den med forskelligt hvalpelegetøj, der er designet specielt til dens behov. Legetøj vil reducere din hvalps samlede stressniveau og forhindre kedsomhed.

Størrelsen betyder noget

Uanset hundens race, er din hvalp en lille skabning. Køb kun legetøj der er passende i forhold til race og alder/størrelse. Noget der er for småt, kan sætte sig fast i den hals, eller den kan sluge det. Mens selv det bedste kvalitetslegetøj kan blive ødelagt af store racer, hvis du giver dem legetøj beregnet til små hunde.

Udvis god dømmekraft, når du vælger legetøj til din hvalp. Bare fordi det er hundelegetøj, betyder det ikke nødvendigvis, at det er sikkert for din hvalp at lege med. Vær opmærksom på kvælningsfarer og materialer, der kan bære bakterier.

Typer af hvalpelegetøj

Plys hvalpelegetøj

Dette legetøj er som regel lavet af bomuld, fleece, lærred eller kunstskind. De er nuttede og søde. De, der laver pibe- eller knirkelyde vil være gode for din hvalp, da den forsøger at opdage, hvor støjen kommer fra.

Tygge hvalpelegetøj

Da hvalpe kan lide at bide og tygge, er det en god idé at få en god kvalitet tyggelegetøj. De er som regel lavet af gummi, reb eller nylon. De er fri for giftige stoffer og sikre for din hvalp at bide løs på.

Du kan også få spiseligt tyggelegetøj som oksekødsknogler eller komprimeret hundemad til din hvalp.

Dispenser hvalpelegetøj

Disse former for legetøj vil frigive en godbid når din hvalp leger med det. Nogle hundeejere kan lide denne type legetøj, fordi de hjælper deres hvalpe til at bremse deres overspisning, som er et problem for nogle.

Interaktivt / intelligent legetøj

Du kan få legetøj, der vil lade dig og din hvalp lege sammen, som hent og aflever. Denne type legetøj kan hjælpe dig med at træne din hund til at adlyde kommandoer.

Interaktivt legetøj vil holde din hvalp beskæftiget og samtidig stimulere dens mentale evner. At træne hvalpens sind er lige så vigtigt som at træne dens krop.

Kastelegetøj

Kastelegetøj kan komme i mange forskellige former som for eksempel en boldslynge, en plysand med et styke reb syet fast, en tennisbold du bare kaster til hunden, som næsten altid er et hit, og meget andet. De fleste hvalpe og hunde generelt elsker at løbe efter ting, og bringe dem tilbage til ejeren, for derefter at tage turen igen og igen. Hvalpen får også brugt lidt af sit jagtinstinkt, og har masser af sjov samtidig.

Hvalpelegetøj med tandpleje fordele

Du må ikke overse betydningen af ​​legetøj til din hvalp. De spiller også en vigtig rolle i dens tandhygiejne. Tyggelegetøj kan rense hans tænder og massere hans tandkød, mens han leger med dem. Denne form for aktivitet sikrer, at der ikke er nogen ophobning af tandsten og plak.

Lad ikke din hvalps tandhygiejne være tyggelegetøj alene. Invester i en god hundetandbørste og tandpasta til at rense dens tænder. Når du starter tidligt, vil du gøre den vant til, og godt tilpas med denne proces i dens voksne år. For en større effekt, tilføj Biogance DentiPlaque til dens mad efter doseringsvejledning, som sørger for der ikke sker ophobning af plak og tandsten på hundens tænder.

Relevante produkter