Kæmpe forskelle i kvalitet af kattemad – vælger du det bedste?

Kattemad findes i mange variationer. Prisforskellene på de forskellige kattemadsmærker er til at tage at føle på.  Men som med alt andet, er der naturligvis også her en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det drejer sig om kattemad. Selvom foder-producenterne følger de samme internationale standarder for hvordan sammensætningen af kattemad bør være, så drejer det sig i høj grad også om valg af råvarer, samt råvarernes kvalitet og friskhed.

Det billige kattemad fra supermarkedet eller discountbutikken, medfører ofte at den daglige madration skal være en del større for at opretholde din bedste vens vægt og sundhed.  Kattefoder af høj kvalitet giver en meget bedre balance, hvor den daglige ration er mindre, hvilket også medfører et mindre resultat i kattebakken.   

Hos Petlux har vi nøje udvalgt kattemad i høj kvalitet fra Essential Foods, ACANA, Orijen, Brittcare samt fra Sportsmans Pride.  Det er forskellige varer, der begge har en optimeret sammenhæng mellem kvalitet og pris.  

The Jaguar fra Essential Foods har et meget højt indhold af kød og er sammensat med over 80% af Gressingham fritgående Ænder og Kyllinger, samt Skotske fritlevende Laks og Ørreder, suppleret med masser af ernæringsrigtige friske æg.  The Jaguar leveres af petlux.dk og er en helt særlig forkælelse til din kat.

Sportsmans Pride Super Premium kattemad til voksne katte og killinger består af udvalgte kvalitetsråvarer og en korrekt sammensætning af mineraler og vitaminer. Sportsmans pride er et kattefoder, der sørger godt for din kats sundhed. Det er et meget populært kattefoder hos rigtig mange danske katte og killinger.

Af Orijens kattemad, fører Petlux varianterne Cat&kitten, regional red, sixfish, samt fit&trim. Orijen er det kattemad på markedet (foruden MUSH) som har den absolut højeste kødprocent. Orijens kattefoder er uden GMO og tilsætningsstoffer og indeholder ingen benmel. Orijens kattemad er creme de la creme. Er du i tvivl om hvilken variant der passer din kat, er du altid velkommen til at ringe på telefonnummeret: 71 71 65 71. 

Kattemad fra ACANA har samme flotte sporbarhed og hygiejniske kvalitet som Orijen. Den primære forskel findes i andelen af kødprocent. Acana indeholder ca. 15 % mindre kød end Orijen, hvilket vil sige at acana kattefoder indeholder 65 - 75 % kød, som stadig er en meget flot andel.

Alle produkter kan bestilles på www.petlux.dk med lynhurtig levering fra eget lager.

Relevante produkter